Pădurile gestionate într-un mod responsabil reprezintă un bun sustenabil care aduce beneficii planetei noastre și ajută la consolidarea comunităților. Facem investiții pe termen lung în păduri, inspirați de istoria și valorile IKEA, respectând principiile de îngrijire pe termen lung ale unei păduri.

300.000

Hectare de pădure

CO2

Calculăm eliminarea CO2

50.000

Hectare de pădure în România

Aproape 27%

Din suprafețele noastre forestiere au obiective de mediu.

Suntem dedicați gestionării responsabile a pădurilor cu ajutorul celui mai riguros și de încredere sistem de certificare forestieră din lume.

Încurajăm inovația pentru a utiliza lemnul în moduri mai eficiente. 

Oprim defrișările și aducem la viață zonele degradate prin reîmpădurirea la scară mare.

Colaborăm cu partenerii locali, comunitățile și toate părțile interesate din zonele în care deținem păduri. Angajamentul nostru de a construi relații puternice pornește încă de la începutul procesului de achiziție. Acest lucru ne permite nu numai să învățăm, ci și să cultivăm o prezență cu impact pozitiv în cadrul comunităților, sprijinind în același timp mijloacele de trai locale.

Implicarea în comunitate

Certificare Forestieră

Toate pădurile noastre sunt gestionate conform standardelor Forest Stewardship Council®  (FSC-C131270), cel mai riguros și de încredere sistem de certificare forestieră din lume. 

Citește mai mult

Cariere

Simplitatea, atenția față de costuri, spiritul antreprenorial și solidaritatea sunt importante pentru noi. Cu modestie, ne dorim să oferim un exemplu de urmat și să contribuim la un viitor mai bun pentru clienții noștri, pentru afacerea noastră și pentru noi înșine. 

Verifică pozițiile disponibile